Ny affärsguide till Stockholms livsmedelsmarknad
hydroponics vegetables , including several types of lettuce, growing on water

Stockholms nya foodtech bolag och spännande gastronomiska scen presenteras i ”Stockholm FoodTech Guide – Opportunities to co-create the next generation food system”. Rapporten som lanserade i december på investerarmöten Tonic 21/SLUSH i samverkan med affärsnätverket Sweden Foodtech ger en inblick i den nya hållbara matmarknaden och aktuella investeringstrender.

Stockholm FoodTech Guide inleds med en presentation av Stockholms matscen: från att vara Nordens gastronomiska epicentrum till en region känd för sina tekniska innovationer och progressiva hållbara värderingar. Vidare ger guiden en analys av den senaste investeringsstatistiken och trenderna, inklusive en kartläggning av över 130 startups inom Stockholms foodtech-sektor. Dessutom presenteras några representanter för den stora mängd viktiga aktörer inom stadens blomstrande foodtech-scen. Guiden är framtagen av Invest Stockholm i samarbete med Sweden FoodTech.

Läs mer: https://www.investstockholm.com/documents/100/stockholm-foodtech.pdf

För biologisk mångfald i stan
Gröna installationer på fastigheter kan skapa trivsel, bullerskydda och bidra till klimatanpassning. Intresset växer därför för gröna koncept som enkel kan bidra till att stärka och återskapa biologisk mångfald i  våra städer.
Ny affärsguide till Stockholms livsmedelsmarknad
Stockholms nya foodtech bolag och spännande gastronomiska scen presenteras i ”Stockholm FoodTech Guide – Opportunities to co-create the next generation food system”.
Farmy – pionjären på mikrogrönt, expanderar i Slakthusområdet
Farmy AB, ett innovativt start-up bryter ny mark inom urban odling. Ett här-odlat, exklusivt sortiment av microgrönt har snabbt vunnit kundernas intresse och nu expanderar Farmy.

Adress

Hallvägen 7

Slakthusområdet

121 62 Johanneshov

Socials

Vill du veta mer eller komma på besök? Hör av dig!